Header AD

BETABET ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Αποστολή μας, από το 1990 που ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρίας, η προσφορά σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα υγείας της δυνατότητας αποκατάστασης, ανακούφισης και ποιοτικής παράτασης της ζωής του. Γι’ αυτό το λόγο, κύριο πεδίο δράσης μας είναι η ιατρική τεχνολογία με βασικούς τομείς την πώληση και ενοικίαση ιατρικού εξοπλισμού και ορθοπεδικών βοηθημάτων. Απώτερος στόχος και κυρίαρχο κίνητρό μας, η ανάδειξη του ονόματος ΒΕΤΑΒΕΤ ως το συνώνυμο του ιδανικού Σύμμαχου Υγείας αλλά και του σταθερού Συντρόφου Ζωής για χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν καθημερινά.
Στην BETABET, η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται και διαρκώς εξελίσσει την παροχή προϊόντων και εξοπλισμού υγείας ανωτάτου τεχνολογικού επιπέδου, στις πιο λογικές και ρεαλιστικές τιμές.
Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας έχουμε σαν κανόνα μας να μην κάνουμε κανένα συμβιβασμό προκειμένου οι υπηρεσίες και τα προϊόντα ΒΕΤΑΒΕΤ να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.
Αφοσιωμένοι στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών ασθενών, είτε κατ’ οίκων είτε σε νοσηλευτικά ιδρύματα, προσηλωμένοι στην παροχή των ασφαλέστερων και των ποιοτικότερων προδιαγραφών σε κάθε μας συσκευή, και πάντα με το υψηλότερο αίσθημα ευθύνης που αρμόζει στο ίσως σημαντικότερο τομέα εργασίας.


Την Υγεία και την Ποιότητα Ζωής κάθε Ασθενούς, ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας και οικονομικής κατάστασης.
Σήμερα, έχοντας εδραιώσει το όνομα ΒΕΤΑΒΕΤ δημιουργώντας σταθερές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομειακά ιδρύματα, αποτελούμε σημείο αναφοράς στις εξελίξεις στο χώρο του ιατρικού εξοπλισμού. Με την πιο έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα πωλητών και συνεργατών, με συνεχή παρακολούθηση της διεθνούς τεχνολογίας, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και τα υψηλότερα και εγκυρότερα πιστοποιητικά ποιότητας, όποια ανάγκη κι αν έχετε, η ΒΕΤΑΒΕΤ έχει τη δύναμη να ανταποκριθεί άμεσα, υπεύθυνα και πάνω από όλα αποτελεσματικά.

Αυτή η φιλοσοφία αντικατοπτρίζεται και στα τέσσερα, μέχρι στιγμής, καταστήματα ΒΕΤΑΒΕΤ, τα οποία καλύπτουν ευρύτερες περιοχές της πόλης μας, από το κέντρο έως τα βόρεια και βορειοδυτικά προάστια. Καταστήματα που εξασφαλίζουν άνετη πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο, λειτουργική διάταξη των χώρων και υπερπλήρεις εκθεσιακούς χώρους.
Εδώ, με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα βοηθημάτων, συσκευών, και μηχανημάτων αλλά και τη βοήθεια του πιο άρτια καταρτισμένου προσωπικού στο χώρο της υγείας, κάθε ασθενής μπορεί να βρει τον ιδανικό και για τις ανάγκες του αλλά και για το εισόδημά του εξοπλισμό, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς του αλλά και την ποιοτικότερη νοσηλεία του..
Εσείς απλά, με ένα κλικ, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα, είτε από τις εγκαταστάσεις μας, είτε από την γκάμα των προϊόντων μας.


Εμείς, είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημά μας αλλά και να απαντήσουμε και κάθε σας απορία είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail. Επισκεφτείτε την σελίδα επικοινωνίας της ΒΕΤΑΒΕΤ.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να μας δώσετε την ευκαιρία να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό στο όραμα και την αξία που εκφράζει το όνομα ΒΕΤΑΒΕΤ!
Aυτή του Συμμάχου για Καλύτερη Υγεία αλλά και του ιδανικού Συντρόφου για Καλύτερη Ζωή!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα απ’ευθείας ή να περάσετε από κάποιο από τα καταστήματα μας όπως φαίνονται στο χάρτη.
Για να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στείλτε στο dimitra.stavrianaki@gmail.com. Πατώντας πάνω στην διεύθυνση e-mail θα έχετε την επιλογή να πλοηγηθείτε στο αγαπημένο σας πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  • Κατάστημα Γαλατσίου: Κουρτίου και Ζήνωνος, 111 46, Γαλάτσι 210 2934199 
  • Κατάστημα Σωτηρία: Μεσογείων 209, 115 25, Αθήνα 210 6749200 
  • Κατάστημα Λαϊκό: Αγ. Θωμά 30, 115 27, Αθήνα 210 7781700
betabet.gr
BETABET ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ BETABET ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Reviewed by athinapoli on 7:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια